Monday, 11 June 2012

AKU ADA KAU ADA !! WATCH ONLINE FULL MOVIE (2012)

AKU ADA KAU ADA (2012)


Sinopsis AKU ADA KAU ADA (2012)

Nordin Ahmad (Shaheizy Sam) adalah pelajar tahun kedua yang teringin dipandang “cool”.Masalahnya, setiap kali Nordin menjadi tumpuan oleh pelajar-pelajar perempuan dia akan panic dan terbatuk-batuk. Aziz (Kamal Adli) pula, seorang pelajar yang poyo dan perasan popular, selalu menyakat Nordin. Aziz sakit hati bila Nordin mendapat perhatian lebih daripada pelajar perempuan.
Tina(Yana Samsudin) adalah pelajar yang baru bertukar ke kolej Nordin utuk “99 Hari Senyum”, sebuah program khas untuk mengatasi sikap panas barannya. Wanna (Wanna Ali) pula pelajar perempuan yang begitu tergila-gilakan Aziz sehingga sanggup mengekori Aziz ke mana sahaja tetapi langsung tidak di layan oleh Aziz.
Tina bertemu semula dengan Nordin setelah 15 tahun berpisah, darah gemuruh Nordin makin teruk dan sikap pemarah Tina semakin menjadi.Masalah menjadi lebih besar apabila mereka disatukan dalam persembahan berkumpulan untuk kelas teater. Aziz mula sukakan Tina disebabkan perasaan benci Tina kepada Nordin.
Yang memberi kelainan dalam filem ini ialah bila Shahiezy Sam & Yana Samsudin menyanyikan sendiri lagu untuk filem ini. Aku ada post video lagu Begini Caranya dalam entry aku yg 2 minggu lepas kot. Ada dua lagi lagu yang ada dalam filem ni yang dinyanyikan sendiri oleh pelakon dalam filem ni. Sedap suara Yana Samsudin ni.[ AKU ADA KAU ADA (2012) ~ Official Trailer ]
Credit to : youtube.com

( Give Us +1 Point if Like This Movie! )
FULL MOVIE AVAILABLE NOW !!
SEE THE LINKS BELOW !
KEEP IN TOUCH & DON'T FORGET TO FOLLOW THIS BLOG FOR MOVIE UPDATE FROM US!--------------------------------------

ADFLY LINK : DOWNLOAD AKU ADA KAU ADA (2012) PPVRIP FULL MOVIE

ADFLY LINK : WATCH ONLINE AKU ADA KAU ADA (2012) FULL MOVIE

--------------------------------------


Tips Untuk Mempercepatkan YouTube Buffer ~ Klik Sini ~
0 comments: