Wednesday, 7 December 2011

OMBAK RINDU WATCH ONLINE FULL MOVIE (2011)

OMBAK RINDU (2011)


Sinopsis OMBAK RINDU (2011)

filem yang diadaptasikan daripada novel Ombak Rindu ini mengisahkan tentang perjalanan cinta dua insan, Izzah dan Hariz dari dua dunia yang berbezadan mereka terpaksa menempuh pelbagai rintangan sebelum menemui kebahagiaan. Izzah adalah gadis kampung yang telah dijual oleh bapa saudaranya kepada sebuah kelab hiburan di K.L untuk dijadikan pelacur. Seorang pemuda, Hariz anak Datuk Sufiah, pemilik empayar perniagaan SUFIAH CEMERLANG telah mermbeli Izzah dari pemilik kelab tersebut untuk dijadikan perempuan simpanan, namun Izzah telah merayu Hariz supaya menikahinya untuk menghalalkan hubungan mereka.

Hariz setuju dengan syarat Izzah tidak menuntut sebarang hak sebagai isteri. namun selepas itu, hariz yang kasar dan panas baran telah jatuh cinta dengan Izzah yang penuh dengan kelembutan. hariz kemudian terpaksa menikahi Mila, kawan zaman persekolahannya setelah didesak oleh Datuk Sufiah dan Mila yang amat mencintainya. Semasa Hariz koma dihospital akibat kemalangan jalan raya, Datuk Sufiah telah menghalau Izzah keluar dari bungalow Hariz dan merampas telefon bimbit Izzah.

Setelah keluar dari hospital, Datuk Sufiah memberitahu Hariz yang Izzah telah menjalani hubungan dengan lelaki lain. Hariz yang marah telah memberitahu Izzah bahawa dia akan digantung tidak bertali semasa terserempak dengan Izzah di rumah pak Dollah, pemandu keluarga Datuk Sufiah. Izzah kemudian kembali ke kampungnya. Pak Dollah yang marah dengan Datuk Sufiah telah memecahkan rahsia bahawa hariz adalah anaknya yang telah diserahkan kepada suami Datuk Sufiah untuk dijadikan anak angkat serta memberitahu Hariz bahawa Izzah tidak bersalah. Hariz yang menyesal dan amat rindukan Izzah telah pergi ke kampung Izzah untuk memujuk supaya kembali kepangkuannya. Mila datang ke kampung Izzah dan menuntut cerai dari Hariz. Filem ini berakhir dengan Izzah dan Hariz menjalani hidup bahagia tanpa rahsia lagi.
[ OMBAK RINDU (2011) ~ Official Trailer ]
Credit to : youtube.com

( Give Us +1 Point if Like This Movie! )


FULL MOVIE AVAILABLE NOW !!

SEE THE LINKS BELOW !!!
KEEP IN TOUCH & DON'T FORGET TO FOLLOW THIS BLOG FOR MOVIE UPDATE FROM US!
--------------------------------------

DIRECT LINK : DOWNLOAD OMBAK RINDU (2011) DVDRIP FULL MOVIE

DIRECT LINK : WATCH ONLINE OMBAK RINDU (2011) YOUTUBE VIDEO

ADFLY LINK : DOWNLOAD OMBAK RINDU (2011) Disebalik tabir SDTVRIP

--------------------------------------


Tips Untuk Mempercepatkan YouTube Buffer ~ Klik Sini ~

3 comments:

Anonymous said...

thanks.. ^_^

Tonton said...

OMBAK RINDU dah bleh download.. version DVD.. kualiti terbaikk..

Tonton said...

OMBAK RINDU da bleh watch online.. klik lah link kt atas tuh..