Thursday, 15 December 2011

DATIN GHAIRAH !! WATCH ONLINE FULL MOVIE (2011)

DATIN GHAIRAH (2011)


Sinopsis DATIN GHAIRAH (2011)

DATIN GHAIRIEYAH atau lebih dikenali sebagai DATIN GHAIRAH adalah balu kepada arwah DATO MAHFUZ seorang ahli perniagaan yang terkenal di Malaysia. EMELIA dan EMELDA adalah hasil perkongsian hidupnya selama hamper 20 tahun bersama Dato Mahfuz. Walaupun hidup dalam serba kemewahan, meraka berdua amat lemah dalam pelajarannya terutamanya mata pelajaran matematik,ini membuatkan Datin Ghairieyah mengarahkan setiausaha kerjanya MELISSA mencari seorang guru yang boleh mengajar mata pelajaran matematik melalui internet dan iklan dalam akbar tempatan.

Selama hampir dua tahun status janda yang disandang oleh Datin Ghairieyah sedikit pun tidak melemahkan dirinya untuk meneruskan empayar perniagaan peninggalan arwah suaminya Dato Mahfuz,dia semakin ghairah untuk memperluaskan empayer perniagaan dengan bantuan CAPT.(R)LOQMAN seorang bekas pegawai TLDM yang berpengalaman serta mendapat sokongan daripada CIK MELISA sebagai setiausaha kerjanya,ENCIK FAIZAL dan ENCIK HAIRIE penyelia di syarikatnya.Kehidupan seharian Datin Ghairieyah dan anak-anaknya bertambah terjamin dengan adanya seorang pegawal peribadi yang bernama BADRI atau lebih dikenali sebagai BOB. SUFIAN seorang ahli perniagaan,dia juga merupakan rakan karib arwah DATO MAHFUZ.SUFIAN sedaya upaya cuba untuk memikat DATIN GHAIRIEYAH demi kepentingan perniagaannya.

Actors
Maria Farida, Aaron Aziz, Faizal Hussein, Sheera Iskandar, Hairie Othman, Yank Kassim, Nadia Yasliza, Joey Daud[ DATIN GHAIRAH (2011) ~ Official Trailer ]
Credit to : youtube.com

( Give Us +1 Point if Like This Movie! )


FULL MOVIE AVAILABLE NOW !!
SEE THE LINKS BELOW !!!
KEEP IN TOUCH & DON'T FORGET TO FOLLOW THIS BLOG FOR MOVIE UPDATE FROM US!--------------------------------------

DIRECT LINK : DOWNLOAD DATIN GHAIRAH (2011) PPVRIP

DIRECT LINK : WATCH ONLINE DATIN GHAIRAH (2011) YOUTUBE VIDEO

DIRECT LINK : DOWNLOAD DATIN GHAIRAH (2011) Disebalik Tabir SDTVRIP

--------------------------------------

Tips Untuk Mempercepatkan YouTube Buffer ~ Klik Sini ~

1 comments:

Tonton said...

datin ghairah dah bleh watch online & download..