Tuesday, 6 December 2011

AKU BUKAN TOMBOY WATCH ONLINE FULL MOVIE (2011)

AKU BUKAN TOMBOY (2011)


Sinopsis AKU BUKAN TOMBOY (2011)

Kehadiran farisa atau Eisha dalam hidup Harry dan Burn benar-benar mengubah pendirian dua jejaka terhadap gadis yang berpewatakan lelaki. Kali pertama melihat Farisa di sebalik topeng lelaki, mereka mula jatuh hati dengan gadis itu. Bermula dari zaman persekolahan yang penuh dengan dugaan kerana sering diganggu oleh beberapa orang pelajar 'pengkid' antaranya Bell dan Sam.

Tekanan disekolah yang dialami Farisa mendorongnya untuk mentransformasikan dirinya sebagai seorang yang berpesonaliti agresif dan kasar. Di sebalik penampilan bagai seorang lelaki, Farisa masih mempunyai naluri sebagai seorang gadis sejati. Perwatakan sebegini berterusan hingga ke alam pekerjaan sebagai penghantar pizza. Plot cerita bermula apabila Farisa dikejutkan dengan kemunculan dua jejaka , Harry dan Burn yang berhasrat menjalinkan hubungan istimewa dengannya. 

Satu dilema yang menuntut pertimbangan yang penuh cabaran.Harry, seorang salesman jalanan yang terlebih dahulu menjalinkan hubungan mesra dengan Farisa merasa tergugat apabila Burn muncul sebagai rival yang mencetuskan perebutan. Dalam masa yang sama Farisa berdepan dengan konflik perbezaan darjat dan kedudukan Burn sebagai Eksekutif Junior di syarikat bapanya yang menyukarkan hubungan mereka. Di samping itu, Farisa secara kebetulan bertemu semula dengan Bell dan Sam (pengkid) yang turut berebut untuk menjadikannya sebagai pasangan mereka.

Konflik cinta tiga segi yang berbeza senario telah mewarnai catatan kehidupan Farisa, si gadis tomboy. Persoalan adakah pengorbanan yang dituntut dalam dilema percintaa Farisa? Semuanya akan terjawab dalam "AKU BUKAN TOMBOY" sebuah filem bergenre aksi komedi romantik.

[ AKU BUKAN TOMBOY (2011) ~ Official Trailer ]
Credit to : youtube.com

( Give Us +1 Point if Like This Movie! )


FULL MOVIE AVAILABLE NOW !!
KEEP IN TOUCH & DON'T FORGET TO FOLLOW THIS BLOG FOR MOVIE UPDATE FROM US!
--------------------------------------

DIRECT LINK : DOWNLOAD AKU BUKAN TOMBOY (2011) DVDRIP

DIRECT LINK : WATCH ONLINE AKU BUKAN TOMBOY (2011)

ADFLY LINK : DOWNLOAD AKU BUKAN TOMBOY (2011) DiSebalik Tabir SDTVRIP

--------------------------------------


Tips Untuk Mempercepatkan YouTube Buffer ~ Klik Sini ~

3 comments:

Anonymous said...

xde lg ke mv ni?

TONTON WAYANG ONLINE said...

dah ada ni.. bleh la download format DVD ni.. gambar cun.. watch online akan diupdate nanti......

TONTON WAYANG ONLINE said...

Watch Online da ready... happy watching kawan2..