Wednesday, 31 August 2011

KARIPAP-KARIPAP CINTA (2011) WATCH ONLINE FULL MOVIE

~ KARIPAP-KARIPAP CINTA (2011) ~Sinopsis KARIPAP-KARIPAP CINTA (2011)

Mengisahkan Ali, seorang pemuda yang bersopan dan baik perangainya tetapi kurang memiliki cita-cita dan motivasi. Dia bekerja di sebuah syarikat yang menerbitkan akhbar politik dan majalah misteri. Tugasnya adalah untuk mengambil foto tempat² yang kelihatan seram dan mengubahsuainya kepada gambar yang kelihatan mempunyai hantu. Ali dalam diam² mula jatuh hati pada Sarah, seorang Kartunis ditempat kerjanya. 

Dalam satu kejadian meragut, Ali cuba untuk menjadi hero tetapi jadi berlaku sebaliknya. Ali tewas, namun dapat diselamatkan oleh Sarah yang mahir dengan seni kemahiran seni silat. Ali mendapat tahu yang Sarah pernah belajar di Universiti Al-Azhar dan mempunyai kelayakan sebagai Ustazah.

Dalam usaha unutk memikat Sarah dan keluarganya, Ali berbohong yang dia juga adalah pelajar kelulusan dari Al-Azhar. Sementara itu, bos Ali, Datuk Razali Bunari terlibat dalam satu pertelingkahan sengit dengan saingan politiknya Dato Zidan. Dia mendapat dokumen sulit mengenai skandal Dato Zidan dan ingin menerbitkannya melalui akhbar politik beliau.

Ali terkejut apabila dapat tahu bahawa ayah Sarah pernah bekerja dengan Dato Zidan dan memang terlibat dalam skandal tersebut.Setelah ketahui keinginan Bosnya itu, Ali ingin menebus dosa dengan mencuri dokumen-dokumen tersebut dari pejabatnya. 

Dengan bantuan empat sekawan beliau dapat pecah masuk ke rumah Bosnya dan mencuri dokumen tersebut. Adakah hajat Ali untuk memikat sarah terkabul dengan kecurian itu? Atau adakah Ali akan bersifat jujur dengan memberitahu perkara sebenar?[ KARIPAP-KARIPAP CINTA (2011) ~ FULL MOVIE ]

[ KARIPAP-KARIPAP CINTA PART 1 ]

Credit : youtube.com

Mr.Admin says : The next part of the video was hosted to our second page, click the link that we provide below to watching the movies. Happy Watching guys..
( Give Us +1 Point if Like This Movie! )


----------------------------------------------------------------

KARIPAP-KARIPAP CINTA WATCH ONLINE (Ready Above)
KARIPAP-KARIPAP CINTA DOWNLOAD (See The Link Below)

----------------------------------------------------------------


Tips Untuk Mempercepatkan YouTube Buffer ~ Klik Sini ~
TONTON:WAYANG:ONLINE DOWNLOAD LINK

TITLE: KARIPAP-KARIPAP CINTA (2011) DVDRIP
FILE FORMAT: AVI (700MB)
SERVER: MEDIAFIRE

PART 1: http://adf.ly/2rOAl
PART 2: http://adf.ly/2rOCv
PART 3: http://adf.ly/2rOEJ
PART 4: http://adf.ly/2rOFx

( Adf.ly Tips: Wait 5 seconds, then click SKIP AD. )

How To Combine The Files ~ CLICK HERE ~

[ Credit to ~ ddmfbiz ]
0 comments: