Tuesday, 25 October 2011

LIBAS (2011) WATCH ONLINE FULL MOVIE

~ LIBAS (2011) ~

LIBAS (2011)


Sinopsis LIBAS (2011)

Adnan Saladin seorang pakar Libasan dalam permainan sepak takraw (Libas). Dia di gelar sebagai raja libas Malaysia. Kehebatan libasan Raja Libas sangat digeruni pasukan lawan terutamanya dari pasukan Siam (Thailand). Kecederaan berlaku mengakibatkan tekong Malaysia (Dali) parah apabila Libas gagal menampan libasan kuat AK Nangkhon lalu terkena dadanya. Akibatnya Malaysia tumpas kepada Thailand untuk kali kedua berturut-turut. Jurulatih dan rakan sepasukan, Megat turut menyalahkan Adnan Saladin kerana kekalahan itu sehingga Jurulatih sanggup memutuskan pertunangan Adnan Saladin dengan anaknya, Ratna.

Raja Libas resah apabila diketahui Mr. Wilson menawarkan perlawanan Libas lebih awal dari selalunya untuk mendapatkan bola warisan yang mempunyai nilai sejarah dan kuasa mistikal. Tawaran lumayan diberikan kepada pasukan Thailand demi mendapatkan bola warisan tersebut yang berada pada Raja Libas. Raja Libas berfikir siapa yang harus dia ambil sebagai pemain bagi mengekang kehebatan pemain Thailand. Akhirnya Raja Libas dapat menemui pemain baru dan mengumpulkan regu pasukan yang terdiri daripada Megat (pemain lama), Hamadi dan Kumok yang merupakan taruhan Libas untuk menentang Thailand nanti... Diperlawanan akhir, pasukan Malaysia teruk dibelasah oleh pasukan Thailand. Mampukah Raja Libas mempertahankan maruah negara.
[ LIBAS (2011) ~ FULL MOVIE ]

[ LIBAS PART 1 ]

Credit : youtube.com

Mr.Admin says : The next part of the video was hosted to our second page, click the link that we provide below to watching the movies. Happy Watching guys..[ Watch : LIBAS Part 2 ]

[ Watch : LIBAS Part 3 ]

[ Watch : LIBAS Part 4 ]

[ Watch : LIBAS Part 5 ]

[ Watch : LIBAS Part 6 ]

[ Watch : LIBAS Part 7 ]


( Give Us +1 Point if Like This Movie! )

----------------------------------------------------------------

LIBAS WATCH ONLINE (READY Above)
LIBAS DOWNLOAD (See The ADFLY Link Below)

----------------------------------------------------------------


Tips Untuk Mempercepatkan YouTube Buffer ~ Klik Sini ~
TONTON:WAYANG:ONLINE DOWNLOAD LINK

TITLE: LIBAS (2011)
FILE FORMAT: AVI (700MB)
SERVER: MEDIAFIRE


PART 1: http://adf.ly/3Ni5O
PART 2: http://adf.ly/3Ni7a
PART 3: http://adf.ly/3Ni8o
PART 4: http://adf.ly/3NiAg

( Adf.ly Tips: Wait 5 seconds, then click SKIP AD. )

How To Combine The Files ~ CLICK HERE ~

[ Credit to ~ BBshareNET ]

0 comments: