Wednesday, 17 August 2011

SENJAKALA (2011) ~ FULL MOVIE WATCH ONLINE-SINOPSIS

~ SENJAKALA (2011) ~


senjakala


Sinopsis SENJAKALA (2011)

Filem Senjakala bergenre seram romantik ini mengisahkan tentang Karlisa, baru saja kematian tunangnya di dalam sebuah kemalangan jalan raya. Sejak itu, Karlisa mendapat mimpi pelik yang memanggil-manggil gadis itu untuk pulang ke kampung ibunya iaitu Kampung Senja Lama. Karlisa pernah membesar di kampung tersebut sewaktu kecil, tetapi berpindah ke Kuala Lumpur dan sejak itu tidak pernah pulang semula ke sana.

Secara sembunyi-sembunyi, Karlisa bersama teman rapatnya, Isabella, pergi ke Kampung Senja Lama. Mereka pergi semula rumah kampung keluarga Karlisa dan terkejut apabila mendapati Opah Maimoon, yang selama ini dianggap sudah meninggal dunia, masih hidup dan tinggal di rumah tersebut.

Di kampung itu juga, Karlisa bertemu dengan seorang lelaki penuh misteri bernama Armand. Armand seorang yang pendiam dan kera sumbang. Orang-orang kampung menghindari Armand kerana Armand mempunyai saka. Armand juga mempunyai kelebihan di mana, setiap gadis yang melihatnya, akan jatuh cinta kepadanya. Armand juga pernah bertunang, tetapi tunang bernama Harlina itu meninggal dunia, pada malam hari pertunangan mereka.[ SENJAKALA (2011) ~ FULL MOVIE ]

Mr.Admin says : This video was hosted to our second page, click the link that we provide below to watching the movies. Happy Watching guys..


[ Watch : Senjakala Part 1 ]

[ Watch : Senjakala Part 2 ]

[ Watch : Senjakala Part 3 ]

[ Watch : Senjakala Part 4 ]

[ Watch : Senjakala Part 5 ]

[ Watch : Senjakala Part 6 ]


( Give us [+1] point if you Like this movie )

0 comments: