Monday, 1 August 2011

TOLONG AWEK AKU PONTIANAK ~ FULL MOVIE FILEM WATCH ONLINE

~ Filem TOLONG AWEK AKU PONTIANAK ~Sinopsis TOLONG AWEK AKU PONTIANAK

Percintaan dua dunia berbeza… Sebuah filem komedi seram yang mengisahkan Bob, berperwatakan lurus bendul dan baik hati yang bekerja di sebuah syarikat periklanan, di bawah penyeliaan Faizal. Selepas berpisah dengan teman wanitanya (Ina), Bob dan kawannya, Pian berpindah ke sebuah apartment lain. Kehidupan baru Bob bermula selepas berpindah dan bertemu dengan dua beradik iaitu Maya dan Liyana. Pada mulanya Liyana tidak menyenangi kehadiran Bob dan Pian kerana takut identiti mereka terbongkar.

Namun selepas menguji Bob, mereka mengakui bahawa Bob tidaklah seperti yang mereka sangkakan. Sejak itu, mereka berempat menjadi kawan baik. Hubungan Bob dan Maya pula bertambah rapat selepas insiden beg Maya diragut. Selepas bertemu Maya di rumah Bob, Faizal melamar Maya untuk bekerja di syarikatnya. Faizal cuba memikat Maya, namun hampa. Kemudian Faizal berpakat dengan Kamal untuk menakutkan Maya. Tetapi berlaku sebaliknya, Faizal dan Kamal pula yang ketakutan setelah dikacau oleh pontianak. Faizal mula curiga dengan kehadiran Maya dan menyuruh Kamal mencari bomoh untuk menyiasat kehadiran pontianak dipejabatnya.

Faizal menyatakan keraguannya tentang Maya kepada Pian dan mereka berpakat untuk membongkar identiti Maya dan Liyana. Di parti yang diadakan oleh Faizal, mereka melakukan pelbagai cara untuk membuktikan Maya dan Liyana adalah pontianak. Benarkah Maya dan Liyana pontianak? Dan apa pula hubungan Nadia dengan dua beradik itu? Semuanya akan terjawab dalam filem `Tolong! Awek Aku Pontianak![ TOLONG AWEK AKU PONTIANAK ] FULL MOVIE

[ TOLONG AWEK AKU PONTIANAK - Part 1 ]Mr.Admin says : The next part of the video was hosted to our second page, click the link that we provide below to watching the movies. Happy Watching guys..
( Give us [+1] point if you Like this movie )


TONTON:WAYANG:ONLINE DOWNLOAD LINK

TITLE: TOLONG AWEK AKU PONTIANAK
FILE: MKV (326MB)
SERVER: MEDIAFIRE


PART 1: http://adf.ly/2IwNv
PART 2: http://adf.ly/2IwPa

( Adf.ly Tips: Wait 5 seconds, then click SKIP AD. )

How To Combine The Files ~ CLICK HERE ~

Kredit to ~ ddmfbiz

1 comments:

TONTON WAYANG ONLINE said...

best citer ni... seram plus lawak.. hehe